Swarovski kartáčky

Milí zákazníci,

představujeme Vám Swarovski edici kartáčků na pročesávání. Při jejich tvorbě jsme se zaměřili právě na Vás – na lash stylisty. Účelem je, aby každý lash stylista přistupoval ke své práci profesionálně a stylově. Správný lash stylista si zaslouží rozmanité dyzajnové doplňky, aby ho jeho práce bavila a naplňovala. Nedovolte, aby Váš entuziasmus a elán do práce zevšedněl. Zpříjemněte si zdlouhavou aplikaci barevnými kartáčky v hygienickém obalu.

Při dennodenním docházení do salónu už nemusíte řešit žádné obaly na kartáčky. Na výběr máte ze 4 různých odstínů. Kartáčky jsou dostupné na eshope Smart Lashes za 119 Kč.

Kartáčky jsou vhodné i pro nositelky prodloužených řas. Svého pomocníka na pravidelné pročesávání můžou mít Vaše zákaznice pohodlně uložené v kabelce. Umělé řasy si tak můžou bezproblémově upravit během dne.

Kartáček je potřeba mít uskladnění v ochranném obalu. Na jemné štětiny kartáčku se Vám můžou zavést lehce do oka bakterie. Právě řasenkový kartáček slouží nato, abyste prachové částice a bakterie odstranili z prodloužených řas. Kartáček po použití můžete dezinfikovat, nechat uschnout a uzavřít do pouzdra.

Vyzkoušejte ho už dnes.