Ochranné pouzdro na krystal

Při výběru podzimní novinky na trh jsme se zaměřili na opakovaně zakoupené produkty na e-shopu Smart Lashes. Na produkty, po kterých je největší poptávka a rychle se opotřebovávají a to podložky na lepidlo - jadeit a krystal. Sami to určitě znáte, chvilka nepozornosti při pohybu a z Vašeho nedávno zakoupeného krystalu na lepidlo je sbírka rozbitého skla. Odštípnuté kousky kamene a poškozené sklo Vám určitě nezpříjemní den. Nezoufejte, představujeme Vám ochranné pouzdro na kameny, díky kterému si svoje podložky můžete pečlivě uskladnit a neobávat se nepříjemného rozbití.

 

Ochranné pouzdro slouží na uskladnění a přenos jadeitu nebo krystalu během prodlužování řas. Cesta ze salónu do salónu za Vaším klientem Vám už nebude způsobovat vrásky na tváři před nežádoucím poškozením. Vypuklý a pevný tvar pouzdra totiž chrání kameny před promáčknutím a pádem.

 

Růžové pouzdro má kruhovitý tvar a kopíruje velikost zmíněných podložek. Vnitřek pouzdra je vystlaný jemnou černou textilií, díky které jsou kameny na prodlužování řas uložené jako v bavlnce. Nemusíte se už více obávat mechanického poškození nebo poškrábání. Pouzdro se jednoduše otvírá pomocí zipu a po otevření připomíná tvar lastury.

 

Vrchní, vnitřní díl pouzdra je do poloviny vyplněný černou síťkou a gumičkou. Do síťky si můžete uložit jednorázové nálepky na krystal a celou sadu na lepení řas budete mít důmyslně uskladněnou. Průměr pouzdra je 8.5 cm a v kabelce Vám určitě nezabere moc místa.

 

Věříme, že Vám tímto skvělým, ochranným pouzdrem zpříjemníme Vaši práci a ušetříme peníze za nákup nových podložek. Záleží jen na Vás, čemu dáte přednost. Přejeme Vám příjemný nákup a bezproblémovou aplikaci.

 

Smart Lashes  - Váš průvodce  v prodlužovaní řas