Jak na přirozené prodlužování řas

Jak na přirozené prodlužování řas

Přirozený vzhled je aktuálním trendem, který se jen tak neokouká. Doby, kdy měly být umělé řasy a nehty co nejvýraznější jsou už dávno pryč, nyní se použité materiály a techniky snaží napodobit přírodu tak, aby zvýraznily ženskou krásu, ale nepůsobily uměle.

Pro přirozené prodlužování řas se používají tenké a nepříliš dlouhé umělé řasy, které jsou k nerozeznání od řas klientky, avšak zvýrazní její pohled a případně i zamaskují drobné nedokonalosti jako jsou spadlá víčka či dolů směřující koutky.

Průměrná délka přírodních řas bývá 8-10 mm a pro přirozené prodlužování řas se vybírají umělé řasy maximálně o 2 mm delší než řasy klientky. Přechody mezi délkami musí být plynulé a kopírovat délku přírodních řas, kdy se řasy směrem ke koutkům zkracují. Zatočení se používá především typu C, které působí velmi přirozeně, v některých případech lze použít i výraznější zatočení typu D. Důležitý je i výběr správné tloušťky umělých řas, používají se nejčastěji řasy o tloušťce 0,1-0,12 mm při klasické technice prodlužování řasa na řasu (1:1) nebo 0,05-0,07 mm při objemovém prodlužování (aplikace více řas na jednu řasu přírodní). I objemová metoda prodlužování řas tak může působit velmi přirozeně.

Matné řasy Mink C

0,10 mm, délka 10 mm

Matné řasy Mink C

0,10 mm, délka 11 mm

Matné řasy Mink C

0,10 mm, délka 12 mm

Správně provedené přirozené prodlužování řas podtrhne krásu pohledu klientky a řasy vypadají jako nalíčené řasenkou. Prodloužené řasy však šetří čas strávený líčením, jsou výrazné v kteroukoli dobu a nezanechávají nepěkné šmouhy ani se nedrolí.

Podrobné video jak na přirozené prodlužování řas naleznete zde.