Jak správně pečovat o své prodloužené řasy, aby zůstaly  krásně čisté?


Správně pečující o sebe žena ví, že čištění a příprava řas je základem veškeré péče. A to se netyká jenom těch, které si líčí stíny nebo linky. Pravidelně si čistit řasy čisticími prostředky by měla každá nositelka řas, protože se řasy zanáší mikro zbytky kůže (slzami, potem), což při špatném čištění vede k množení bakterií či vzniku infekce. Navíc čištění je krok, který pokožce umožnuje absorbovat účinné látky z krému či sérum efektivněji.  Pokud ovšem hovoříme o čištění, rozhodně tím nemyslíme vodu s mýdlem.

Pro tyto hygienické účely máme pro vás speciální dezinfekční pěnu, která musí mít výhradní místo mezí ostatními čisticími produkty ve vaší koupelně. Nejen pro péči domácí, ale i proto abyste neokrádali sami sebe o čas při aplikaci řas na špatně očištěné oko, taková práce je především nepříjemná a nepohodlná a ve výsledku nekvalitní.

Mastnota narušuje lepidlo a usazené nečistoty vedou ke špatnému růstu Vašich řas. Naše Odličovací pěna je vhodná pro každodenní péči jak pro řasy přirozené, tak i o řasy umělé.

 

Díky této pěně snadno odstraníte veškeré nečistoty a tím zabráníte množení bakterií.