Jak správně připravit řasy před prodlužováním?

Jak správně připravit řasy před prodlužováním?

Odlíčení přírodních řas

Aby prodloužené řasy vypadaly co nejdéle co nejkrásněji, je zásadním krokem příprava přírodních řas před aplikací. Pokud je nějaká část z přípravy zanedbána, na výsledném vzhledu a výdrži se to stoprocentně projeví.

Prvním krokem před aplikací prodloužených řas musí být odstranění veškerých nečistot včetně make-upu z přírodních řas. Pokud by na řasách nějaké nečistoty zůstaly, kapka lepidla k nim nepřilne tak jak má a prodloužené řasy se buď vůbec na přírodní řasu neuchytí, nebo vypadají mnohem dříve. K očišťování řas se používají odličovací přípravky bez olejových složek. Ty se nanesou na řasy a pomocí speciálního kartáčku se všechny nečistoty vyčešou směrem od kořínků řas ke konečkům. Tento krok je nutné opakovat do té doby, dokud nejsou přírodní řasy dokonale čisté a je nutné kontrolovat čistotu každé přírodní řasy zvlášť. Zbytky odličovacích přípravků poté už jen stačí otřít vatovým tampónkem navlhčeným ve vlažné vodě.

Odličovací pěna

Smart Foam Cleanser

Oční odličovač

na prodloužené řasy

Čistící štětec

Lash Cleaning Brush

     

 

Odmaštění přírodních řas

Po pečlivém odstranění všech nečistot a osušení přírodních řas je nutné řasy odmastit. K tomu se používají primery. Primer stačí v malém množství nanést vatovou tyčinkou na řasy, opět směrem od kořínků ke konečkům, a nechat oschnout. K aplikaci prodloužených řas přistupte vždy až když jsou řasy dokonale suché. Primery jsou k dispozici v několika příjemných vůních, ze kterých si určitě vyberte tu svou oblíbenou.

 

Primer s vůní banánu

Primer bez vůně

   

Primer s květinovou vůní

Primer s vůní jahody