Odstraňování prodloužených řas

Odstraňování prodloužených řas

Existuje několik „babských rad“ jak své prodloužené řasy sundat i doma. Vždy je ale lépe nechat si prodloužené řasy nechat odstranit od profesionála, tak budete mít jistotu, že vše půjde snadno a bez problémů a že vaše přírodní řasy zůstanou stejně krásné a zdravé jako byly před prodloužením. Pokud si chcete řasy odstranit přeci jen sami doma, použijte raději speciální odstraňovač lepidla určený přímo na rozvolňování spojů mezi přírodními a umělými řasami. Určitě se nesnažte řasy vytrhnout – pokud je vaše stylistka nalepila správně, vytrhli byste spolu s umělými řasami i řasy přírodní.

Jak na odstraňování prodloužených řas?

Pokud nemáte po ruce někoho, kdo by vám pomohl prodloužené řasy odstranit, připravte si raději pořádné světlo, abyste bez problémů viděli na každou jednotlivou řasu. Než začnete se samotným odstraňováním, nalepte přes spodní řasy gelové podložky – tak je ochráníte před zbytečným kontaktem s odstraňovačem lepidla a lépe tak uvidíte všechny horní řasy.

Poté naneste na aplikační kartáček malé množství odstraňovače lepidla. Kartáčkem lehce naneste odstraňovač na spoje mezi přírodními a umělými řasami a dejte přitom pozor abyste se nedotýkali očního víčka, nechte asi tak minutu působit. Uvidíte, že poté už se začnou umělé řasy oddělovat od přírodních a snadno je dovyčešete kartáčkem. Řasy vyčesávejte vždy od kořínků ke konečkům. Pokud by sem tam nějaká umělá řasa přeci jen na oku zůstala, můžete ji opatrně sundat pinzetou.

Když už jste si jisti, že se vám povedlo odstranit všechny prodloužené řasy, dočistěte oči opatrně čistící pěnou a opláchněte vlažnou vodou.

Odstraňovač lepidla lze navíc použít i na očištění zbytků lepidla z nástrojů. Pokud byste se potřebovali podívat na instruktážní video, naleznete ho zde.

Krémový odstraňovač lepidla

Gelový odstraňovač lepidla