Méně známí pomocníci při aplikaci prodloužených řas

Méně známí ale nenahraditelní pomocníci při aplikaci prodloužených řas

Neutralizér výparů lepidla

Každá žena, která někdy „přičichla“ k aplikaci umělých řas určitě zjistila, že bohužel ne každé lepidlo krásně voní. Naopak aby byla lepidla účinná a pomohla udržet umělé řasy co nejdéle, obsahují chemické látky, které mají svojí specifickou „vůni“. Ta nemusí být problém jen při aplikaci, ale i v běžném životě, kdy se řasy namočí např. při koupání, slzení apod. Výpary z lepidla také mohou u některých citlivějších žen způsobovat slzení nebo přímo alergické reakce a tím aplikaci umělých řas úplně znemožnit.

Abychom těmto nepříjemnostem spojeným s aplikací umělých řas zabránili, najdete v našem sortimentu neutralizéry výparů lepidla. Ty změní nepříjemné výpary na příjemnou a uklidňující vůni. Stačí před začátkem aplikace nanést kapku neutralizéru na vatový tampon a umístit ke krystalu s lepidlem. Jedno balení vydrží až na 300 aplikací.

Neutralizéry výparů lepidla u nás najdete v několika příjemných vůních:

Svěží Green fresh

Květinový Flower Fantasy

Šťavnatý Cherry Cocktail

 

Urychlovač schnutí Speed Booster

Dalším zajímavým pomocníkem jsou urychlovače schnutí lepidel na prodloužené řasy. Argumentů proč by neměly chybět ve vybavení každé stylistky je několik. Například pokud jste si jako začínající stylistka koupila lepidlo s delší dobou schnutí, ale už jste se natolik zlepšila, že nyní vás takové lepidlo spíše zdržuje, je urychlovač záchranou. Podobným případem může být i zakoupení lepidla s delší dobou schnutí ať už omylem nebo při zkoušení novinky. Někdy také není úplně možné zajistit v salonu optimální podmínky pro daný typ lepidla a lepidlo poté neschne dostatečně rychle a kvalitně.

Při použití urychlovače schnutí navíc může klientka své prodloužené řasy hned bez obav namočit a nemusí tak čekat klasických 24 hodin. Používání urychlovače je snadné – jednoduše naneste přiměřené množství buď na očištěné přírodní řasy nebo na umělé řasy ještě na pásce. Urychlovač již samozřejmě není vhodný, a také nemá smysl, používat s jedno sekundovými lepidly.

Urychlovače schnutí Speed Booster nabízíme v různých rychlostech schnutí a parfemacích:

Středně rychle schnoucí 
Expert s vůní jahody

Rychle schnoucí 
Profi s vůní růže

Velmi rychle schnoucí 
Master s vůní máty

 

Fixátor na prodloužené řasy

Řasy máte aplikované, nepříjemné výpary lepidla neutralizované, lepidlo zaschlé. Nyní přichází chvíle na aplikaci fixátoru na prodloužené řasy. Fixátor vytvoří na spojích umělých a přírodních řas průsvitnou ochrannou vrstvu a tak je chrání před prachem a jinými nečistotami. Díky tomu prodlouží životnost prodloužených řas.

Fixátor se nanáší ihned po aplikaci řas a poté jedenkrát za 3 dny. Je nutné ho používat před nanesením make-upu a pouze v přiměřeném množství a přímo na spoje umělých a přírodních řas. Takto bude fixátor neviditelný a vyhnete se nehezkému slepenému vzhledu řas.

 

Průsvitný fixátor na prodloužené řasy