Výhody prodloužených řas

V čem jsou výhody prodloužených řas?

Situace ve světě nám kromě radikálních změn v životním stylu přinesla i změny méně viditelné. Díky nošení roušek, delšímu pobytu doma a rušení společenských akcí poklesl v loňském roce zájem o nákup dekorativní kosmetiky, a to především rtěnek. Pokles se však příliš netýkal produktů na líčení očí a zájem o umělé řasy dokonce vzrostl o 15 %.

Nyní je tedy ideální čas si splnit svůj sen o krásných dlouhých řasách a uhrančivém pohledu. V čem jsou hlavní výhody prodloužených řas?

  • Šetří čas. Prodloužené řasy jsou už samy o sobě krásně výrazné, nemusíte je líčit a odličovat. Zapomeňte na drolící se a rozmazanou řasenku.
  • Jsou stále s vámi. Nemusíte se bát, že vás někdo zastihne nenalíčenou, podpoří vaši krásu kdykoli a kdekoli.
  • Vydrží týdny. Můžete se bez obav věnovat vašim oblíbeným sportům, plavání i chození do sauny. Při správné péči budou krásné po několik týdnů, dokud přirozeně nevypadnou spolu s přírodní řasou.
  • Sluší každému. Vzhledem k mnoha dostupným materiálům, zakřivení, délkám a efektům zdůrazní prodloužené řasy krásu každého a mohou dokonce zakrýt i drobné nedostatky.
  • Jsou bezpečné. Při správné aplikaci neničí přírodní řasy, použité umělé řasy jsou hypoalergenní a existují i lepidla na řasy vhodná pro citlivější klientky.
  • Odpočinete si. Aplikace prodloužených řas je naprosto bezbolestná a trvá cca hodinu a půl. Během ní si skvěle odpočinete na pohodlném lehátku, většina klientek dokonce celou aplikaci prospí.
  • Lze je kdykoli jednoduše odstranit. Pokud by vás prodloužené řasy přestaly náhodou bavit, není problém je odstranit. Odstranění se provádí pomocí speciálních removerů, je bezbolestné a neničí přírodní řasy.

Matné řasy

Mink

Lesklé řasy

Silk

Řasy pro objemovou techniku

Easy Fan

Lepidlo pro citlivé oči

Sensitive

Krémový

odstraňovač lepidla

Gelový

odstraňovač lepidla