Jak používat lash testery?

Jak používat Smart Lashes lash testery?

Určitě jste zaznamenali naší horkou novinku – Smart Lashes lash testery. Jak je připravit a používat abyste využili jejich potenciál na maximum?

Co je lash tester

Díky lash testeru můžete jednoduše ukázat vašim klientkám, jak budou jejich řasy vypadat po aplikaci prodloužených řas. Je ideální nejen pro ty, které jdou na prodloužení řas poprvé, ale i pro ty, které přechází z klasického efektu na objemový. Díky lash testerům si bude moci klientka vyzkoušet vzhled s různými délkami, šířkami a zatočeními řas, a tak si bezpečně vybrat takové prodloužení řas, které jí bude nejvíce vyhovovat. Pomocí lash testerů můžete ukázat i rozdíly mezi různými materiály umělých řas, barvami či efekty. Tak budou klientky s výsledky vaší práce vždy spokojeny.

Příprava lash testerů

Pomocí aplikátoru naneste na lash tester tenkou vrstvu průhledného lepidla a nechte zaschnout. Poté na lash tester začněte lepit vybraný efekt podle vámi nabízených služeb a fantazie. Můžete navrhnout nejen testery pro ukázku klasického, volume a dalších efektů, ale zkusit i tester s barevnými řasami, kamínky a podobnými dramatickými efekty pro zvláštní příležitosti.

Použití lash testerů je jednoduché, stačí ho přiložit vedle přírodních řas a porovnat výsledný efekt v zrcadle.

lash testery

Smart Lashes

příklad připravených

lash testerů