Jaké lepidlo využít v nadcházející sezóně?

Léto už skončilo a nastala doba změn, které nám přináší zima a na které Vás chceme pořádně připravit. Změna mikroklimatických podmínek s sebou obvykle nese řadu problémů: Mění se konzistence lepidel v důsledku kolísaní teplot a vlhkosti vzduchu, a před tím Vás chceme varovat.

Jestli nemůžete v salonu dodržovat správný teplotní a vlhkostní režim, zejména díky neustále zapnutému topení nebo nedostatečnému větrání, doporučujeme se obrátit k lepidlům, která nejsou tolik náchylná na změny mikroklimatu v místnosti.

Nejvíce stabilní lepidlo při změnách teplot a vlhkostí je lepidlo Sunny. Z nabídky našich lepidel je nejméně náročné na okolní podmínky, proto ho můžete jednoduše využívat po celý rok! Tyto vlastnosti nejvíce oceníte při zahájení topné sezóny, kdy se vlhkost vzduchu rapidně sníží a je potřeba tuto hodnotu hlídat a upravovat. Nápomocné Vám mohou být zvlhčovače, kterých máme v nabídce velké množství.

Dalším důvodem, proč sáhnout po tomto lepidle je snížený obsah výparů při lepení. Spoustu lash stylistek trápí, že klientky při aplikaci řas slzí. Je to právě kvůli zmíněnému obsahu chemických látek, které čpí do okolí a dráždí tak nosní a oční sliznici, což může celou aplikaci řas znemožnit. S lepidlem Sunny je tento problém elegantně vyřešen. Pomoci Vám mohou i neutralizéry, které tyto látky likvidují a nedochází tak k zarudnutí a citlivosti očí.

Nespornou výhodou je i jeho dlouhá výdrž. Po aplikaci vydrží prodloužené řasy až 8 týdnů! Bez ohledu na zvýšenou zátěž očního okolí, která je způsobena např. častějším nanášením hydratačních krémů nebo mnutí očí.